Vijf betting tips voor ouderwetse topper Anderlecht-Club!

Zondag om halfdrie krijgen we gegarandeerd hoogspanning in het Astridpark.  Met de topper tussen Sporting Anderlecht en titelverdediger Club Brugge staat er een ouderwets duel tussen de historische ‘grote twee’ uit onze competitie op het programma. Wie wint de strijd? Brussel of Brugge? Weiler of Preud’homme?

De Europese midweek was voor beide ploegen niet meteen een succes. Het B-elftal van Club Brugge verloor met 0-2 van Leicester terwijl Anderlecht een 2-0 voorsprong tegen het Franse Saint-Etienne weggooide en uiteindelijk met 2-3 verloor én naast groepswinst greep in de Europa League.

Maar op dat moment zaten beide ploegen wellicht al lang met de topper van zondag in het hoofd? Anderlecht was al geplaatst en Club al uitgeschakeld. Zondag staat er wél veel op het spel, ook al is de weg naar Play-Off 1 nog lang. Door het puntenverlies van leider Zulte Waregem bijvoorbeeld, kan Club Brugge bij winst de leidersplaats overnemen. Maar winnen in het Vandenstockstadion is voor Blauw-Zwart zo moeilijk. Liefst 18 jaar is het geleden dat het lukte in de hoofdstad. Een bijzonder lange periode. Anderlecht wil de goeie prestaties in de JPL bevestigen. Na 6 op 6 tegen Moeskroen en Kortrijk wil Paarswit doorgaan op zijn elan.

Misschien is het dan wel niet zo onlogisch dat Anderlecht voor Unibet favoriet is? Als Paarswit wint dan krijg je je inzet 2x terug. Wij houden er echter een andere mening op na. Hier zijn onze vijf tips voor de topper:

Haast je snel naar de site van Unibet en plaats een weddenschap op Anderlecht-Club Brugge van zondagnamiddag. Voor nieuwkomers die nog geen account hebben of geen geld meer op hun account hebben, heeft Unibet erg interessante promoties klaar. Wacht dus niet en surf als de bliksem naar Unibet.be !

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie