Wie trekt aan ‘t langste eind in Charleroi – Anderlecht?

Met Charleroi-Anderlecht staat er op tweede kerst een heuse topper op het programma in onze Jupiler Pro League. De Carolo’s willen ongeslagen blijven in het Stade Du Pays én 2016 afsluiten op een play-off 1 positie. Maar een Anderlecht op dreef wil eveneens doorgaan op zijn elan!

Het had misschien anders kunnen lopen, denk maar aan de stopgezette match tegen Standard, maar Sporting Charleroi is tot dusver nog ongeslagen in eigen stadion. Sterker nog: liefst 7 van hun 9 vorige thuismatchen wonnen de zebra’s en daar zaten onder meer matchen tegen topclubs als Racing Genk, KV Oostende en Club Brugge bij… Desondanks lijkt de topvorm wat weg bij Charleroi. De mannen van Mazzu werden uitgeschakeld door Genk in de beker (wél een thuisnederlaag) en sprokkelden in de competitie ook moeizamer punten. Zo was er late winst in Beveren na een matige partij en puntenverlies tegen Eupen. Vorige week was er dan de nederlaag op Malinwa, wel pas de derde nederlaag van het seizoen. Maar onthoud: in thuiswedstrijden kunnen de Carolo’s dankzij hun enthousiaste fans altijd iets meer…

Verdien 20,5 euro als je tien euro inzet op winst voor Anderlecht

Anderlecht is bezig om een knap slot te breien aan 2016. In de competitie heeft Paarswit nu 13 op 15 geboekt in zijn laatste vijf matchen. De (weliswaar gevleide) zege op Gent afgelopen donderdag heeft ongetwijfeld voor een extra boost gezorgd. Toch reist RSCA niet helemaal zonder zorgen af naar het Zwarte Land. Achterin mist Sporting straks sowieso Kara (geschorst) en Nuytinck is twijfelachtig. Spajic komt wellicht in de ploeg, maar als Nuytinck niet speelklaar geraakt, moet Dendoncker achterin staan én komt de matige Badji tussen de lijnen. Toch maar beter Nuytinck klaarstomen dus… Als dat lukt en Dendoncker op het middenveld kan blijven staan, mag Anderlecht volgens ons hopen op een nieuwe driepunter.

Dit zijn onze vijf tips voor RCSC-RSCA:

Haast je snel naar de site van Unibet en plaats een weddenschap op Charleroi-Anderlecht van maandag. Voor nieuwkomers die nog geen account hebben of geen geld meer op hun account hebben, heeft Unibet erg interessante promoties klaar. Wacht dus niet en surf als de bliksem naar Unibet.be !

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie