Wie wint Premier League topper Liverpool – City ? Alle bettingtips op een rijtje!

Het mag dan 31 december zijn, de laatste dag van 2016, maar het Premier League jaar eindigt in schoonheid met een regelrechte topper. Straks om halfzeven is er nog Liverpool-Manchester City. Nummer twee vs. nummer drie. Een cruciaal duel voor de ploeg die in het spoor wil blijven van leider Chelsea.

The Blues kunnen de Reds en de Citizens eerder vandaag al flink onder druk zetten. Om vier uur speelt Chelsea thuis tegen Stoke. Als Chelsea wint, dan bedraagt de kloof met Liverpool en City al respectievelijk 9 en 10 punten. Om maar te zeggen: Klopp en Guardiola, oude vrienden uit de Bundesliga, willen absoluut niét verliezen op de laatste dag van het jaar.

Liverpool is niet zomaar tweede. Het is onder meer bijzonder stérk in eigen stadion. Dit seizoen zijn ze nog ongeslagen op Anfield Road. In 8 duels werd er 6 keer gewonnen en twee keer gelijkgespeeld. Bovendien heeft Liverpool met 45 goals de beste aanval van de Premier League. Ruime zeges tegen Stoke (4-1), Hull (5-1) en Watford (6-1) zitten daar onder meer voor iets tussen. In de toppers tot dusver heeft Liverpool nog niet verloren: er werd buitenshuis gewonnen op Arsenal en Chelsea en gelijkgespeeld tegen Spurs.  Thuis werd er 0-0 gelijkgespeeld tegen United.

City beleeft een seizoen met véél ups-and-downs. Na een goed begin, kwam er een sterke terugval met veel nederlagen en veel tegengoals. Nu hebben de mannen van Guardiola eindelijk weer het goeie ritme te pakken zo lijkt.  Zeges tegen Watford, Arsenal én Hull leverden niet alleen 9 op 9 op, maar eindelijk ook een paar clean sheets. City krijgt straks ook een extra boost, want steraanvaller Sergio Aguëro is eindelijk weer beschikbaar na een lange schorsing. De Argentijn heeft wel wat goed te maken bij zijn ploeg en zal héél gemotiveerd zijn.  Niet dat er door zijn schorsing een doelpuntenprobleem was voorin bij The Citizens, ze scoorden minstens één keer in elk van hun laatste 12 duels.

 Onze vijf tips voor de topper op oudejaarsdag:

-Liverpool of gelijkspel: odd 1,42

-Beide teams scoren: odd 1,46

-Liverpool over 1,5: odd 1,91

-Aguero to score: odd 2,38

-Thuisspelende team wint en beide teams scoren: odd 3,75

Haast je snel naar de site van Unibet en plaats een weddenschap op Liverpool-Manchester City van maandag. Voor nieuwkomers die nog geen account hebben of geen geld meer op hun account hebben, heeft Unibet erg interessante promoties klaar. Wacht dus niet en surf als de bliksem naar Unibet.be !

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie