FIFA 18: 7 uitdagingen die je moet proberen om het leuk te houden op de carrièremodus

Na zoveel maanden beginnen we FIFA 18 met zijn allen al een beetje beu te worden. (Eén van) deze zeven uitdagingen op de carrièremodus moet je eens proberen als je het spelletje amusant wil houden!

1. Enkel jeugdspelers
Probeer jouw beloften te laten doorgroeien en op de lange termijn alleen maar met eigen jeugdspelers aan de slag te gaan! 

2. Simuleren
De transferperiode blijft voor velen onder ons de leukste periode van het seizoen. Simuleer al je wedstrijden en richt je enkel op de transfers. Het doel: de finale van de Champions League spelen (en niet simuleren)!

3. Baskische clubs
Ga aan de slag bij ploegen als Real Sociedad en Athlétic Bilbao. Zij mogen enkel maar jongens uit het Baskenland aantrekken en het wordt dus een ganse uitdaging om een mooie ploeg uit te bouwen.

4. Financiële limieten
Heb de discipline om elke transferperiode bijvoorbeeld maximaal vijf miljoen uit te geven aan nieuwe spelers. Het wordt een taak om je te focussen op het systeem en jonge spelers te laten doorgroeien.

5. Leeftijdslimiet
Beslis om bijvoorbeeld enkel maar spelers onder de 23 jaar aan te trekken. Het hoeven niet altijd eigen jeugdspelers te zijn, maar wel jongens die je later met winst kunt verkopen. Spelers die de limiet overschrijden, moeten weer verkocht worden.

6. Bankroet
Probeern een topteam à la Manchester City of PSG te laten zakken door alle topspelers te laten verkopen en mindere namen aan te trekken. Jouw doel? Terugkeren naar het hoogste niveau en de Champions League winnen!

7. Southampton-versie
Elk seizoen moet je beste speler verkocht worden. Denk maar aan Southampton die geregeld zijn toppers naar Liverpool ziet vertrekken.