Spurs-Chelsea: worden ‘The Blues’ eerste Engelse ploeg die 14x na elkaar wint?

Wie kan Chelsea van de titel houden in de Premier League dit seizoen? Het is de vraag die steeds meer door de hoofden spookt van de concurrenten van ‘The Blues’. Logisch ook, want, door het gelijkspel van Liverpool op bezoek bij Sunderland afgelopen maandag, kan Chelsea zijn voorsprong op de nummer twee in de stand al vergroten tot liefst 8 punten. Maar dat zal tegenstander Tottenham straks niet zomaar laten gebeuren…

Als er één ploeg is die de winning streak van Chelsea minstens tijdelijk kan stoppen, dan lijkt het Tottenham wel. De ‘Spurs’ verkeren alvast in uitstekende vorm. Ze pakten twaalf op twaalf in hun laatste vier duels en scoorden daarin liefst 13 keer. Hun laatste twee (uit)matchen wonnen ze zelfs bijzonder overtuigend: 1-4 op Watford en 1-4 op Southampton. Uitslagen die gezien mogen worden. Bij de thuisploeg komen twee van onze landgenoten wellicht weer in de ploeg. Vertonghen was afgelopen weekend geschorst, Dembele werd gespaard. Beiden worden in de basis verwacht. Harry Kane verkeert in goede vorm. De spits scoorde 17 goals in 17 Londense derby’s en zal ook vanavond zijn duit in het zakje willen doen.

Verdien 26 euro als je 10 euro inzet op een doelpunt van Harry Kane. 

Maar het vormpeil van Chelsea is natuurlijk nog veel indrukwekkender. Chelsea kan vanavond voor de 14e(!) keer op rij winnen in de Premier League. Als dat lukt, worden ze de eerste ploeg sinds de oprichting van de Engelse eerste klasse in 1888(!!) die zo’n reeks neerzet. Chelsea is dus op recordjacht, maar het won slechts één van zijn laatste tien matchen op White Hart Lane. Vijf draws en vier nederlagen zijn niet bepaald hoopgevend voor Chelsea. Conté rekent opnieuw op Diego Costa, de Spanjaard met Braziliaanse roots scoorde in 7 van de laatste 9 uitwedstrijden die hij speelde met Chelsea. Daarmee scoorde hij 57% van alle uitgoals van Chelsea. 

Verdien 25 euro als je 10 euro inzet op een doelpunt van Diego Costa. 

Nog dit: tijdens de fameuze winning streak won Chelsea al eens van Spurs. Op Stamford Bridge werd het in november 2-1 voor de mannen van Conté. Nochtans waren de bezoekers toen op voorsprong gekomen dankzij een vroege goal van Eriksen.

Onze 5 tips voor Tottenham-Chelsea zijn:

Haast je snel naar de site van Unibet en plaats een weddenschap op Spurs-Chelsea van woensdagavond. Voor nieuwkomers die nog geen account hebben of geen geld meer op hun account hebben, heeft Unibet erg interessante promoties klaar. Wacht dus niet en surf als de bliksem naar Unibet.be !