WTF! Lukaku boos op Everton-directeur na bizarre voodoo-uitspraak
WTF!

Romelu Lukaku is geschrokken van de uitspraken van Everton-directeur Ferhad Moshiri, die tegenover AGM beweerde dat de spits zijn contract in Liverpool niet verlengde omdat hij zich zou hebben laten beïnvloeden door een duistere voodoo. Lukaku overweegt nu juridische stappen tegen de directeur.

Die bovennatuurlijke krachten zouden volgens Moshiri Lukaku afgelopen zomer hebben ingefluisterd dat hij zijn contract bij Everton niet moest verlengen maar dat hij naar Chelsea moest verkassen. Uiteindelijk koos de 24-jarige aanvaller voor een transfer naar Manchester United. 

'Big Rom' 

Het managment van 'Big Rom' laat woensdag aan de BBC weten dat de uitspraken van Moshiri onzin zijn. "Romelu zijn beslissing om Everton te verlaten werd in de verste verte niet ingefluisterd door een voodoopriester", klinkt het. "Hij distantieert zich volledig van die beweringen en bekijkt nu of hij juridische stappen kan ondernemen."

Volgens de vertegenwoordiger houdt de spits zich niet bezig met voodoo, en maakt het geen deel uit van zijn leven en geloof. "Romelu had gewoon weinig vertrouwen in Everton. Dat is de reden waarom hij niet bijgetekend heeft. Hij was klaar voor de volgende stap."

Gelukkig valt er ook genoeg te lachen met Lukaku

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie