Heel wat Belgen in actie op Boxing Day!

Wat is er mooier dan Premier League-voetbal op tweede kerst? In Engeland is Boxing Day traditioneel een hoogdag van het voetbalseizoen en dat is vandaag, ondanks het ontbreken van échte toppers, weer het geval. Zeker omdat er in de acht matchen van vandaag ook weer heel wat landgenoten in actie zullen komen. Wij kozen er volgende vier duels uit voor jullie:

Win nu 24,80 euro als je 10 euro inzet op een doelpunt van Romelu Lukaku

Watford-Crystal Palace

De early kick-off op Boxing Day is een Londense derby tussen twee ploegen die absoluut niet in vorm zijn. Watford pakte 3 punten in zijn laatste vijf matchen, Palace 4. Bij Watford geraakt Christian Kabasele moeilijk aan spelen toe. Een blessure van Sebastian Prodl kan mogelijk wel een basisplaats betekenen voor de centrale verdediger. Bij ‘The Eagles’ krijgt Christian Benteke vandaag voor het eerst instructies van de nieuwe coach Sam Allardyce. De ex-bondscoach van Engeland krijgt de kans om zijn imago weer op te poetsen als opvolger van de ontslagen Alan Pardew.

Burnley-Middlesbrough

Steven Defour is de laatste matchen niet meer verzekerd van een basisplaats. Defour is misschien wel de meest talentvolle middenvelder bij Burnley, maar fysiek blijft hij het moeilijk hebben om zich aan te passen aan de Premier League. Burnley is 16e en kan de punten goed gebruiken tegen Boro. ‘The Clarets’ wonnen dit seizoen vijf keer en dat was telkens in eigen stadion. Ondanks een 3/15 is Burnley dus toch favoriet tegen Middlesbrough.

  • Burnley ongeldig bij gelijkspel: odd 2,00

Leicester-Everton

Titelverdediger Leicester beleeft een seizoen vol ups en downs. In de Premier League zijn ze pas vijftiende en staan ze maar drie punten ‘above the drop zone’. Een 4-2 zege tegen City was een zeldzaam hoogtepunt, terwijl er in de Champions League wél goed gepresteerd werd. Everton telt 23 punten, 6 meer dan Leicester, en staat een pak hoger geklasseerd. Maar ook The Toffees zijn met 4 op 15 niet bepaald in vorm. Wat de landgenoten betreft wordt Romelu Lukaku uiteraard weer in de basis verwacht, hij kan zijn 10e Premier League goal van dit seizoen maken. Mirallas moet wellicht rekenen op een invalbeurt.

Manchester United – Sunderland

Is een duel waarin maximaal twee landgenoten in actie kunnen komen: Marouane Fellaini en Jason Denayer. Helaas is Adnan Januzaj, die door Sunderland gehuurd wordt van United, niet speelgerechtigd. United is al acht Premier League matchen op rij ongeslagen en heeft de weg naar boven ingezet. Een match tegen laagvlieger Sunderland zou geen probleem mogen vormen. ‘The Black Cats’ wonnen op de vorige speeldag wel van Watford en kwamen zo weg van de laatste plaats, maar punten halen in het ‘Theatre of Dreams’ wordt andere koek.

Haast je snel naar de site van Unibet en plaats een weddenschap de Boxing Day affiches in de Premier League. Voor nieuwkomers die nog geen account hebben of geen geld meer op hun account hebben, heeft Unibet erg interessante promoties klaar. Wacht dus niet en surf als de bliksem naar Unibet.be !