Het kan erger dan in België: Spaanse club degradeert na discutabele beslissing ref; rellen breken los (VIDEO)

Een bizarre ontknoping op het derde niveau van Spanje, de Segunda Division B. Córdoba B staat tot de negentigste minuut op voorsprong tegen Mérida, in een rechtstreeks duel om degradatie. Maar dan scoren de bezoekers in de allerlaatste minuut de gelijkmaker en diep in de extra tijd zelfs de winnende 1-2. Een paar minuten daarvoor wordt de 2-1 van Córdoba B nog afgekeurd wegens discutabel buitenspel.

Na afloop lopen de gemoederen hoog op. De scheidsrechter van dienst is de gebeten hond, en moet maken dat hij wegkomt. Supporters van de thuisploeg rennen bij het laatste fluitsignaal het veld op. Opstootjes, een karaktetrap, paniekerige beveiligers: het feest is compleet. En wij maar klagen over één discutabel moment die wellicht niet eens over de titel beslist.