Uitblinker James scoort twee keer en is vastberaden: "Blijf bij Madrid"

James Rodríguez is normaliter niet zeker van een basisplaats bij Real Madrid, maar woensdagavond was hij tegen Sevilla met twee goals voor rust dan toch eindelijk eens de gevierde man.

Trainer Zinedine Zidane speelde in de achtste-finalewedstrijd voor de Copa del Rey zonder zijn droomvoorhoede: Cristiano Ronaldo en Benzema kregen rust terwijl Bale geblesseerd is. Daardoor was er ruimte voor James om eindelijk eens te shinen en dat deed de Colombiaan met verve; hij maakte nog voor de thee de fraaie openingsgoal en bepaalde met een penalty de eindstand op 3-0.

"Ik blijf"

De fans waren meer dan tevreden en zongen de aanvallende middenvelder toe. Tegenover Spaanse media maakte James na afloop vervolgens meteen een einde aan alle speculaties rondom een eventueel vertrek van hem bij de Koninklijke. "Iedereen in dit team wil spelen en iedereen heeft wel eens een moeilijke periode. Er is voor mij een nieuw jaar begonnen en dus nieuwe kansen. Ik blijf in Madrid."