Het ligt nu al vast: Deze speler pakt sowieso een kaart tegen de Rode Duivels

Om 14u spelen de Rode Duivels in Moskou hun tweede groepswedstrijd tegen Tunesië. Op papier een haalbare kaart voor Eden Hazard en zijn ploegmaats, maar dat neemt niet weg dat elke tip om te winnen tegen de Noord-Afrikanen welkom is. En die krijgen Vincent Kompany en co. uit onverwachte hoek. "In een vriendschappelijke wedstrijd in aanloop naar het WK voetbal laat de scheidsrechter zoiets al eens makkelijker passeren, maar op het WK had hij zeker een rode kaart gekregen voor de manier waarop hij naar me uithaalde", aldus een felgedeukte Costa Rica-verdediger Kendall Waston na de oefeninterland tegen Tunesië in maart die Tunesië won met 1-0.

Doelpuntenmaker én wildeman van dienst: aanvallende middenvelder Wahbi Khazri, dit seizoen door Sunderland uitgeleend aan Stade Rennes en straks met Tunesië actief op het wereldkampioenschap in Rusland. "Hij laat zich makkelijk opnaaien en verliest snel de pedalen. De kans is groot dat zijn ploeg hem straks op het WK in Rusland zo verliest na een rode kaart en met tien komt te staan. Dat zullen ze bij de Rode Duivels ook wel gezien hebben", aldus de centrale verdediger.

Khazri ontsnapte dus in de voorbereiding al aan een rode kaart en heeft een negatief imago wat betreft kaarten. Daarnaast worden spelers als Eden Hazard vaak foutief afgestopt. Ter verduidelijking; Khazri dit seizoen 10 gele kaarten en 1 rode kaart in 34 wedstrijden en is dé kaartenpakker van Tunesië. Wedden dat Kevin De Bruyne en maats dit met rode stip genoteerd hebben?

Wahbi Khazri pakt een kaart tegen de Belgen: odd 4.50

Als jij €10 inzet, dan kun je €45 euro verdienen. Wat moet je hiervoor doen?

  1. Registreer je
  2. Stort een bedrag naar keuze
  3. Selecteer jouw bet, in dit geval 'Khasri pakt een kaart'

Ook interessant