Opvallend: stopt Timmy Simons dan toch niet met voetballen?!

Het was al eerder bekend, maar was nog niet bevestigd: Simons zal op de slotspeeldag in Play-Off 1 afscheid nemen van blauw-zwart. Club Brugge neemt het dan op tegen AA Gent. Althans, daar had het alle schijn van. De ex-Rode Duivel komt nu met heel verrassende uitspraak.

"Het stoort me dat iedereen zegt dat ik zondag tegen AA Gent mijn laatste wedstrijd zal spelen. Dat bepaal ik nog altijd zelf. Ik heb gezegd: het wordt mijn laatste wedstrijd bij Club Brugge. Maar verder voetballen in een lagere reeks is wel mogelijk. Ik heb collega's genoeg gezien die in tweede of derde klasse gaan voetballen zijn. Of zelfs nog iets lager. Puur om in conditie te blijven. Zodat je niet abrupt moet stoppen", vertelde Simons in Het Nieuwsblad.

Maar Timmy Simons wil duidelijk zijn. Hij zal ergens anders aan de slag gaan als hij dit kan combineren met zijn nieuwe functie bij Club Brugge. "Ik wil in eerste instantie een toekomst opbouwen bij Club in een andere functie. Ik wil daar nog jaar en dag bij betrokken zijn. Dan kan je het niet maken om even een jaar weg te gaan. Als je er vertrekt, dan heroriënteert een club zich. Dat is ook normaal, dus deze kans wil ik niet laten schieten. Maar verder voetballen in een lagere reeks is wel mogelijk."