PROMO #LIVCITY: Weddenschap terugbetaald bij meer dan 3,5 doelpunten (+5 andere betting tips)

De absolute topmatch van deze zondag is Liverpool-Manchester City. Terwijl Manchester City het hele seizoen al ongeslagen is, heeft ook Liverpool thuis nog geen enkele keer verloren. De voorbode van een absolute thriller op Anfield Road! 

Promo: Wed minimum € 5 op Liverpool vs M. City. Als je jouw weddenschap verliest en er zijn meer dan 3.5 doelpunten, betalen we je terug tot € 25. KLIK HIER! 

Liverpool is aan een indrukwekkende reeks bezig op Anfield Road. Zo hielt Simon Mignolet al zeven (!) keer de nul in elf thuiswedstrijden. Sterker nog: hij kreeg in 11 matchen slechts 4 goals binnen en geen enkele tegenstander kon dit seizoen al twee keer scoren in Liverpool. Hoeze zwakke verdediging? 

Verdien 46 euro (!) als je 10 euro inzet op een achtste clean sheet van Mignolet. 

Uiteraard speelt Liverpool niet tegen de eerste de beste. Manchester City raast dit seizoen als een trein door de Premier League. De manschappen van Pep Guardiola lijken midden januari al zeker van de titel. Met een fenomenale 62 op 66 staat het met 15 punten voor op dichtste concurrent Manchester United. In de laatste drie uitwedstrijden loopt het echter iets stroever. In de League Cup kon City Leicester pas na penalty's opzij zetten, in Newcastle redde Sterling City met de enige treffer en tegen Crystal Palace pakte Ederson een penalty in de 95ste minuut om de eerste nederlaag te vermijden. 

Verdien 3x je inzet terug als Liverpool kan winnen tegen Manchester City.

Ondanks het vertrek van Coutinho naar Barcelona zien we Liverpool Manchester City het vuur aan de schenen leggen. Met de kwaliteitsinjectie van Virgil van Dijk moet de defensie nog steviger staan en op Mohamed Salah staat momenteel geen maat in de Premier League. We neigen te zeggen dat Liverpool de drie punten thuis houdt. Hierbij nog enkele voorspellingen: