Marc Coucke wil verandering: deze drie Anderlecht-spelers mogen komende zomer vertrekken

Met de komst van Marc Coucke en Luc Devroe zal het transferbeleid van RSC Anderlecht flink veranderen. De kans is groot dat er komende zomer enkele mooie namen aangetrokken worden, maar daarvoor moeten er eerst wel enkele spelers vertrekken. Het Laatste Nieuws meldt dat drie spelers mogen vertrekken.

De eerste onder hen is Massimo Bruno. Hij wordt dit seizoen nog geleend van RB Leipzig, maar presteerde onder zijn niveau. Hij wordt volgend seizoen niet meer verwacht op Neerpede. Daarnaast mag ook Alexandru Chipchiu vertrekken. De Roemeen werd vorig jaar nog aangetrokken door René Weiler, maar mag met de komst van Vanhaezebrouck nog amper op speelminuten rekenen. Daarnaast werd hij ook nog eens uit de ploeg gespeeld door Alexis saelemaekers.

De laatste die mag vertrekken is Silvère Ganvoula. Niet onlogisch aangezien deze vorig seizoen al met grote vraagtekens overkwam van Westerlo. Hij werd in het begin nog uitgeleend aan KV Mechelen, maar door het Paars-Witte spitsenprobleem werd hij teruggehaald. Hij kan er echter niet overtuigen en zou definitief mogen vertrekken...