OEPS! Club plant speciaal eerbetoon voor Sterchele, maar vergeet wel één belangrijke persoon uit te nodigen

Tijdens de wedstrijd tegen Anderlecht zorgt Club Brugge voor een extra eerbetoon aan François Sterchele. De aanvaller kwam zo'n 10 jaar geleden tragisch om het leven en speelde trouwens zijn laatste wedstrijd tegen Paars-Wit. Club is van plan alle ledverlichting met reclame uit te schakelen en een grote foto van Sterchele te tonen. 

Toch zal één opvallende figuur niet aanwezig zijn tijdens de match: zijn moeder. In Het Nieuwsblad doet zij haar verhaal: “Sinds de bestuurswissel ben ik niet meer op Club Brugge geweest omdat we geen abonnement meer kregen. Er speelt ook niemand meer die nog met François gespeeld heeft. Het heeft weinig zin dat ik daar nog naar het voetbal ga. Ze doen nu zondag iets maar ik ben niet eens uitgenodigd", klinkt het.

Club Brugge zelf ontkent dit echter. "Ze is altijd welkom. Zondag ontvangen we trouwens drie jonge supporters die via een gespecialiseerde instelling voor pleegkinderen geplaatst zijn door de rechter, via de Sterchele Cup. We werken nog steeds nauw met hen samen."

Ook interessant