Verdien 6 (!) keer je inzet als Chelsea en Tottenham hun wedstrijd winnen (BETTING TIPS)

Ze blijven hard doorgaan in Engeland: na de FA Cup en de League Cup staat komend weekend de volgende speeldag van de Premier League op het programma. Daarin staat o.a. Chelsea-Leicester en Tottenham-Everton op het programma. 

Chelsea-Leicester

De regerende kampioen in de Premier League mag de speeldag openen tegen de kampioen van twee seizoenen terug. Leicester kan niet rekenen op het defensieve 'kampioenen'-duo Robert Huth en Wes Morgan, dus Leicester wacht een hele moeilijk taak op Stamford Bridge. Wetende dat Chelsea hun laatste 7 thuismatchen won en hierin 5x de nul kon houden. Het is zelfs al van begin december geleden dat Courtois nog eens een doelpunt tegen kreeg in een thuiswedstrijd. 

Verdien 21 euro met 10 euro inzet als Chelsea wint en de nul houdt tegen Leicester. 

Andere opvallende stats: 

  • Chelsea scoorde 17 goals in de laatste 7 thuismatchen. Scoort Chelsea opnieuw 3x? Odd. 2.1
  • Eden Hazard scoorde al 6x dit seizoen. Scoort hij opnieuw tegen Leicester? Odd. 1.91
  • Houdt Courtois voor een 6de keer in 8 matchen de nul? Odd. 1.94

Tottenham-Everton

De tweede topaffiche op zaterdag is Tottenham tegen Everton. Waar Wembley vorig seizoen nog een vloek was voor de Spurs is het dit jaar een zegen. De Londense club verloor nog maar één keer thuis dit seizoen, tegen uittredend kampioen Chelsea. Everton daarentegen kon amper één keer dit seizoen de drie punten meegraaien op verplaatsing. De vraag is niet zozeer wie er gaat winnen, maar eerder met hoeveel. Met Harry Kane in de rangen weet je dat Tottenham opnieuw goed bij schot zal zijn. 14 goals in de laatste 5 matchen is een goede referentie voor het vlotscorende Tottenham. Toch hebben ze moeilijkheden om de nul te houden. In de laatste 5 matchen lukte dit slechts één keer. 

Verdien 30 euro als je 10 inzet als Tottenham wint, maar toch een doelpunt slikt 

Andere opvallende stats: 

  • Harry Kane scoorde 6x in z'n laatste 3 Premier League-matchen. Opent hij de score? Odd. 3.1
  • Cen Tosun moet het scoringsprobleem bij Everon oplossen. Scoort Everton? Odd. 2.06

BONUS: Als zowel Chelsea wint en de nul houdt & Tottenham wint en een goal incasseert kan je 6x je maar liefst ZES keer je inzet terugverdienen. KLIK HIER. 

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie