WTF? Het scheelde geen haar of Messi speelde nu bij Real Madrid, in plaats van Bale

Er wordt eindeloos gespeculeerd over wie nu de beste voetballer op aarde is. De twee meestgenoemde voetballers zijn zonder twijfel Lionel Messi en Christiano Ronaldo. Velen droomden dan ook dat de twee supersterren ooit in eenzelfde elftal zouden spelen. Een onmogelijke droom, of toch niet?

Toen Real Madrid in 2013 Bale aantrok - voor een toen uitzonderlijke transfersom van 100 miljoen - had het ook anders kunnen lopen. Volgens het gerenommeerde Duitse tijdschrift Der Spiegel  hebben Los Blancos enkele weken voor de transfer contact opgenomen met een zekere Lionel Messi. Een afkoopclausule van 250 miljoen was helemaal geen probleem voor de Spaanse topper, en ook Messi was bereid de overstap te maken. Volgens bronnen was zelfs al een ontmoeting geregeld tussen beide partijen in een privéjet. 

Het is nog niet bekend waarom de transfer uiteindelijk niet doorging. Messi is momenteel nog erg gelukkig bij de Blaugrana en tekende vorig jaar in juni nog een nieuw contract dat hem veel meer oplevert dan hem aangeboden werd door Real. 

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie