Wat een verzameling: Alle snoepjes van Ronaldo in 2016 op een rij

Cristiano Ronaldo en vrouwen, het blijft een ding. Ook in 2016 heeft Ronaldo weer voor het nodige aantal roddels en verhalen gezorgd als het op vrouwen aankomt. Een elftal vol met vrouwen voor de Portugese wereldster, en dat allemaal in één jaar tijd. Dat vraagt om een lijstje met alle snoepjes op een rij. 

11. Cansu Taskin 

Dit Turkse model is volgens de verhalen meermaals met Ronaldo op date geweest. Het gerucht gaat dat Cansu Taskin Ronaldo alleen wilde om haar sociale media een 'boost' te geven.

10. Georgina Rodriguez

Dit is het nieuwste liefje van Ronaldo, waarmee de Portugese superster in Disneyland Parijs is gespot. Ronaldo deed er alles aan om niet meteen op te vallen met deze Spaanse schone, aangezien hij met een pet, bril en een pruik 'onherkenbaar' probeerde te zijn terwijl ze aan het daten waren. 

9. Nataly Rincon

Dit Colombiaanse model is meerdere keren met Ronaldo uit eten geweest. Ze gaf bovendien aan dat Ronaldo goede dansmoves heeft en dat ze afspraken om elkaar vaker te zien. Wij snappen wel dat Ronaldo dit snoepje vaker wilde zien. 

8. Marisa Mendes 

De dochter van Ronaldo's zaakwaarnemer is al vaker gelinkt als snoepje van Ronaldo. De twee ontkennen, maar sinds Marisa Mendes is aangenomen als Online Community Manger zwengelen de geruchten weer aan. 

Do the work that feeds your soul, not your ego 💜 #BackToBasics

Een foto die is geplaatst door MARISA MENDES (@_marisa_mendes) op

7. Elisa Pancis 

Opnieuw een model voor Ronaldo. De twee zijn door gemeenschappelijke vrienden aan elkaar voorgesteld, waarna ze elkaar beter hebben leren kennen. Volgens Elisa Pancis waren ze beiden verliefd, maar Ronaldo heeft het nooit over haar gehad.

Cat Girl 💋👠 u r my bat guy

Een foto die is geplaatst door 📽🎙🇭🇺Show Girl ~ Influencer 🇪🇸👙 (@elisadepanicis) op

6. Eiza Gonzales

Eiza Gonzales is een Mexicaanse actrice die speciaal voor Ronaldo de EK-finale in Frankrijk kwam bekijken. De twee zijn al vaker aan elkaar gelinkt. Ook dit snoepje mag er zeker zijn.

Behind the scenes de la sesión para @marieclaire_la ❤️ empezando el año y mi mes de cumpleaños😬 cómprenla ya!

Een foto die is geplaatst door ••• Eiza ••• (@eizagonzalez) op

5. Cristina Buccino

Cristiano Ronaldo is samen met dit Italiaanse model vastgelegd, op het moment dat ze samen zaten te dineren. Buccino wilde niet veel kwijt over de date, maar dat Ronaldo oog heeft voor mooie vrouwen mag duidelijk zijn. 

#ph @simopanetta @pepe_sortino #makeup @giulialuciani_mua #shoot📸📸📸

Een foto die is geplaatst door Cristina Buccino (@cribuccino) op

4. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez werd aan Ronaldo gelinkt, nadat J.Lo de Portugees had uitgenodigd op haar verjaardag. Hoe serieus dit gerucht is, is de vraag. Maar we konden jullie deze lekkere foto van Jennifer niet onthouden. 

#loveyourselffirst #feelingempowered👑 #healthybodyhealthymind

Een foto die is geplaatst door Jennifer Lopez (@jlo) op

3. Daniella Grace

Daniella Grace staat met haar prachtige verschijning op een derde plaats in de 'snoepjes-lijst' van Ronaldo in 2016. Dit keer een prachtig Amerikaans model. De twee zijn niet samen gespot maar Daniella is wel gezien in Bernabéu en heeft meerdere tripjes naar Portugal gehad. Genoeg reden voor speculaties.

Next stop, Big Sur 💕 @shemademe

Een foto die is geplaatst door Daniella Grace (@daniellagrace) op

2. Desire Cordero

Op een verdienstelijke tweede plaats staat dit Spaanse model, met wie Ronaldo een aantal maanden wat heeft gehad. Cristiano had vervolgens genoeg van haar houding, aangezien ze heel hongerig was op het succes en de bekendheid van hem. Desire Cordero was naar verluidt 'gebroken' door het abrupte einde aan hun relatie. 

I am positive, I am real 🔝💗#yamamay4everybody #yamamayofficial #realbody #realwoman

Een foto die is geplaatst door Desire Cordero (@desirecordero) op

1. Cassandra Davis

De absolute nummer 1 van de lijst is deze prachtige verschijning. Cassandra Davis is kussend gespot met Ronaldo in Miami na het afgelopen EK. Wat een pech heeft die Ronaldo toch, dat hij steeds met dit soort dames in aanraking komt. 

Bad and Boujee.

Een foto die is geplaatst door Cassandre (@casidavis) op

BewarenBewaren

BewarenBewaren

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie