Bizarre nederlaag Lille: Coach Bielsa zet na rood doelman twee veldspelers op doel (waaronder ex-KVO-huurling)

Een krankzinnige situatie zondag bij het duel RC Strasbourg - OSC Lille. De bezoekers raken binnen 38 minuten drie veldspelers met blessures kwijt en dus hebben ze na de rode kaart van doelman Mike Maignan in de 63e minuut een probleem: de reservekeeper mag er niet meer in en dus moet een veldspeler op doel.

In eerste instantie kiest trainer Marcelo Bielsa voor aanvaller De Preville (ooit gekocht door Marc Coucke/KV Oostende en meteen uitgeleend aan Lille), maar nadat zijn ploeg op achterstand is gekomen, zet hij een andere veldspeler op doel. De bijnaam van Bielsa, 'El Loco' (de gek), klinkt opeens erg logisch. Ook veldspeler Amadou kan niet verhelpen dat de thuisploeg nog twee keer scoort. 3-0 eindstand. Krankzinnige pot.