Ook deze spelers doken plots op in het shirt van een andere JPL club

Bij RWDM werd Moussa Sissako op staande voet ontslagen. De geblesseerde speler werd tijdens zijn revalidatie gespot in het shirt van KV Kortrijk, waar zijn broer Abdoulaye speelt. Op zich erg onschuldig, maar gezien Kortrijk een rechtstreekse concurrent van RWDM in de Relegation Play-offs is, tilde het bestuur er erg zwaar aan. De huurling van FC Sotsji mocht meteen zijn koffers pakken. Sissako is overigens niet de eerste die in het shirt van een andere Jupiler Pro League club gezien werd, deze spelers gingen hem voor.


Noa Lang in een groen-zwart shirt

Voor de fans van Club Brugge was het even schrikken toen ze hun toenmalige spelers plots in een groen-zwart shirt zagen opdraven. Groen en zwart zijn namelijk de clubkleuren van aartsrivaal Cercle Brugge. Gelukkig ging het om een heel onschuldige actie, waarbij het Nederlandse elftal trainde in de shirts van hun jeugdclub. In het geval van Lang het groen-zwarte shirt van RSV Hion.

Noa Lang in een groen zwart shirt


Joseph Paintsil in het shirt van Club Brugge

Joseph Paintsil, toenmalige speler van KRC Genk, was plots op TikTok in een shirt van Club Brugge te zien. De opvallende verschijning gebeurde op het account van zijn zusje tijdens de vakantieperiode.

Joseph Paintsil in het shirt van Club Brugge

Moses Simon in het shirt van Club Brugge

In 2016 was Moses Simon één van de sterkhouders bij AA Gent. Plots circuleerde er een foto op het internet waarin hij te zien was met een shirt van concurrent Club Brugge. De Nigeriaanse flankaanvaller speelt ondertussen evenwel nog steeds voor het Franse FC Nantes.

Moses Simon in het shirt van Club Brugge

Didier Lamkel Zé in het shirt van Anderlecht

Wie anders dan Didier Lamkel Zé mocht zeker niet ontbreken in dit lijstje. Toen Lamkel Zé bij Antwerp op een zijspoort geraakt was, kwam hij doodleuk naar de training in een shirt van Anderlecht. Het was slechts een van de vele fratsen van de knotsgekke Kameroener. 

Didier Lamkel Zé in het shirt van Anderlecht

De mooiste Belgische uitshirts, vind je hier