Voorbeschouwing Cercle Brugge - Club Brugge: alles wat je moet weten

Zaterdagavond won RSC Anderlecht al in eigen huis tegen Antwerp met 1-0. Hierdoor kunnen zowel Cercle als Club Brugge met drie punten haasje over bij de Antwerpenaren. Club staat immers op 26 punten, zoals Antwerp. Cercle staat met twee punten minder op 24. De laatste drie Brugse confrontaties eindigden onbeslist: 2-2, 0-0 en 1-1. Beide ploegen zullen met één puntje vandaag niet tevreden zijn. 

Opstelling Cercle Brugge

Warleson start in doel bij groen-zwart. In de defensie komt Ravych in de ploeg in plaats van Nazinho. Hij wordt geholpen door Utkus, Popovic en Daland. Hannes van der Bruggen en Lopes da Silva vormen het middenveld met Alan Minda en Thibo Somers op de flanken. De jonge Braziliaan Felipe Augusto speelt in steun van diepe spits en topscorer Kevin Denkey.

Opstelling Club Brugge

Jackers blijft in het blauw-zwarte doel de geblesseerde Mignolet vervangen. Meijer, Mechele, Ordonez en Odoi vormen de viermans-defensie. Op het middenveld vinden we Onyedika, Vanaken en Vetlesen. Nusa en Skoras bekleden de flanken bij afwezigheid van Zinckernagel en Skov Olsen. Die laatste is wel fit genoeg om op de bank te zitten. In de spits heeft Thiago de voorkeur gekregen op Jutgla.

Cercle-coach Miron Muslic op de persconferentie van zondag:

Bekijk wat Gilles Mbiye-Beya en Hermes Maes van deze twee ploegen denken!