Voorbeschouwing Club - Union: alles wat je moet weten!

De overwinning van Anderlecht zaterdagavond tegen Genk heeft ervoor gezorgd dat Club voorlopig niet meer eerste staat. De wedstrijd tegen Union is uiterst belangrijk in de strijd voor de titel. Paars-wit zal hopen op een puntendeling en Union op alles behalve verlies. Bij een nederlaag voor Union kan het mathematisch geen kampioen meer worden en wordt het duel tussen Anderlecht en Club Brugge hoogstwaarschijnlijk beslissend.

Opstelling Club Brugge

Hayen kiest voor Mignolet in het Brugse doel. De Cuyper, Mechele, Ordóñez en Sabbe vormen de defensie met Odoi en Onyedika ervoor. Skoras en Jutglà bekleden de flanken met patron Vanaken op de tien. Thiago mag in de spits starten.

Opstelling Union SG

Blessin treedt na de gewonnen bekerfinale met de volgende elf aan: Moris blijft tussen de palen staan. Mac Allister, Burgess en Machida vormen de driemansdefensie met Teklab en Castro-Montes op de flanken. Lapoussin wordt naar de bank verwezen. Rasmussen start opnieuw op het middenveld naast Puertas en Vanhoutte, Amoura en Nilsson moeten voor de goals gaan zorgen.

Meer lezen over dit duel? Klik hier!