Thibaut Courtois volgt het EK op de voet…. behalve de Rode Duivels

De hele saga rond Thibaut Courtois is ondertussen wel bij alle voetballiefhebbers bekend. De sterkeeper van Real Madrid kreeg het aan de stok met bondscoach Domenico Tedesco en weigert sindsdien elke selectie. 

Courtois lijkt zich ondertussen ook helemaal gedistantieerd te hebben van de Rode Duivels en dat maakte hij ook nog eens pijnlijk duidelijk via X.com, waar hij duidelijk liet weten het EK 2024 wél te volgen, maar klaarblijk niet de wedstrijden van zijn thuisland. De doelman tweette namelijk enkel over de prestaties van zijn ploegmaats bij Real Madrid. 

Tweets van Courtois

Toen het 19-jarige toptalent Arda Güler een schitterende wedstrijd tegen Georgië beloond zag met een prachtig doelpunt, aarzelde Courtois niet om hiervoor een Tweet de wereld in te sturen. Abi is de bijnaam van de Turkse wonderboy. Hij is meteen ook de jongste debutant die scoort op een EK.

Ook ploegmaat Daniel Carvajal Ramos feliciteerde hij meteen. “Wat een goal!”. De rechtsback van Real Madrid zette vlak voor de rust de 3-0 eindscore tegen Kroatië op het scorebord.