Milan-fans hebben zéér heldere mening over CDK na 0-0 gelijkspel tussen Atalanta en Juve

Atalanta speelde zondagnamiddag 0-0 gelijk tegen Juventus na een vrij saaie partij. Onze landgenoot, Charles De Ketelaere, begon in de basis tegen de Italiaanse topclub. De spits speelde weer een zeer goede wedstrijd, maar kon jammer genoeg niet belangrijk zijn. Ook bij de fans van AC Milan valt de betere vorm van de laatste weken van de spits énorm op en de Milanezen hebben al heel wat spijt gehad dat ze CDK (tijdelijk) hebben laten gaan. Velen zien in hem nog steeds het grote potentieel om een echte topper te worden. Voetbalflitsen bundelde enkele tweets.

De Ketelaere vs Juventus

"Charles De Ketelaere krijgt een staande ovatie van de Atalanta-fans! Fantastische wedstrijd tegen Juventus."

"Charles De Ketelaere toont zijn kwaliteiten bij Atalanta! Wat jammer dat het niet lukte bij Milan. Hij schittert nu onder Gasperini bij Atalanta."

"Charles de Ketelaere lijkt veel meer geschikt voor Serie A-voetbal dit seizoen. Sterker, sneller, snellere beslissingen, lijkt weer een echte bedreiging."

"Een geweldige wedstrijd van De Ketelaere!"

"De Ketelaere die dit seizoen verandert in Roberto Baggio bij Atalanta is echt een onverwachte plot twist."

"De Ketelaere heeft een fantastische prestatie afgeleverd."

"De Ketelaere wordt ooit een geweldige speler. Ik geloof nog steeds in hem."

De Ketelaere vs Cagliari

Nu CDK eindelijk vertrouwen krijgt van de coach, zien de Milan-fans in dat dat bij hen vorig seizoen gewoon te weinig het geval was. Velen zien hem graag terugkeren of missen hem zelfs. Ter vervollediging: Atalanta won toen met 2-0 van Cagliari.

"De Ketelaere met een assist vandaag. Pioli zou zomaar eens het probleem kunnen zijn."

"Charles De Ketelaere kom aub naar huis, ik mis je..."

"Opnieuw een goalcontributie van CDK? Het enige dat hij nodig had, was een coach met een deftige tactiek? Wie had dat gedacht..."

"CDK is aan het ballen als een zwervende spits bij Atalanta, maar voor dat tactisch genie Pioli was dat te moeilijk."

"Er werd me verteld dat CDK een middelmatige speler was en dat het zijn fout was dat hij een slecht seizoen kende. Het is ongelooflijk wat er gebeurt wanneer hij in een team staat met een deftig systeem en coach."

"Stel je voor dat we CDK hadden in plaats van Giroud. Maar neen, Pioli mocht alles beslissen."

"Het moet zo goed voelen voor CDK dat hij eindelijk dingen gedaan krijgt. Ik vraag me af of hij bij Atalanta blijft volgend seizoen of dat hij terugkeert vooraleer Pioli weg is."

Bekijk hieronder de goal van Lookman, op assist van CDK:


De Ketelaere vs Rakow

Eerder trof De Ketelaere ook al raak tegen Rakow, in de Europa League.

Bekijk hieronder de goal van Charles De Ketelaere: 

"Er is geen twijfel mogelijk... we weten wie de schuldige is voor de slechte prestaties van CDK. Ik denk niet dat het de bond of het shirt is, het is de slechte positionering die Pioli hem gaf" 

"De Ketelaere scoorde weer en bewijst dat coaches spelers kunnen creëren en vernietigen. Pioli en Garcia lijken momenteel op Attila. Waar zij passeren, groeit geen gras" 

"De Ketelaere's verlossing komt steeds dichterbij. De reden dat hij sterk was, hoeft niet eens genoemd te worden. Dat is het Pioli effect" 

"Charles De Ketelaere scoort opnieuw voor Atalanta, dat zijn drie doelpunten en één assist in zijn eerste vijf matchen voor de ploeg van Gasperini. Pioli, we zullen snel een conversatie hebben" 

"Alleen mensen die geen verstand hebben van voetbal kunnen zeggen dat De Ketelaere een toilet was. Het probleem is dat sommige van deze mensen ook voetbaltrainer zijn #PioliOut" 

"Ongelooflijk, De Ketelaere is qua karakter een compleet andere speler geworden sinds hij bij Atalanta is. Hoe middelmatig moet Pioli zijn om ze allemaal op mietjes te laten lijken?" 

 

Net binnen