FEEST! Kneusje Malta scoort de 2-2 in de 97ste minuut, JPL-speler levert assist af (VIDEO)

Malta speelde maandagavond 2-2 gelijk in en tegen Cyprus. Op zich een echte stunt, als je weet dat Malta pas de nummer 171 is op de FIFA-wereldranglijst en Cyprus de nummer 103. Malta scoorde de gelijkmaker pas in de 97ste minuut. En er is ook een Belgische link.

Teddy Teuma

Het was namelijk Union-middenvelder Teddy Teuma die de assist gaf voor de 2-2. Hij krulde een heerlijke vrije trap in de drop van een landgenoot. Hoeweel hij zelf niet het doelpunt maakte, mogen we deze goal toch voor 90 op Teuma's naam schrijven. Let vooral op de vreugde bij de spelers van Malta. Ze vieren alsof ze net de Wereldbeker hebben gewonnen. Niet onlogisch als je weet dat de meeste spelers semi-professioneel of zelfs amateur zijn. Voetbal kan toch mooi zijn.