THROWBACK! Exact drie jaar geleden zorgde Origi voor iconisch CL-moment: "corner taken quickly..." (VIDEO)

Op 7 mei 2019 stond de terugwedstrijd van de halve finale in de Champions League tussen Liverpool en Barcelona op het programma. Liverpool moest een 3-0 achterstand goed maken om de finale te bereiken. Sterspelers zoals Salah en Firmino waren geblesseerd. Dus kreeg Origi de kans en die stelde niet teleur, na amper zeven minuten kon hij al scoren. Ook Gini Wijnaldum kon twee keer scoren en daardoor was de stand virtueel 3-3 over beide wedstrijden. Tot in 79 minuut, toen kregen The Reds een corner, die werd snel genomen door Alexander-Arnold en Origi kon vrij de bal binnen knallen. Liverpool ging dus door naar de finale en won die ook van Tottenham. Een iconisch doelpunt die je hier nog één keer kan herbekijken.