Club-fans klappen voor thuisspelers en plagen RAFC: "Beerschot is de ploeg van't stad" (VIDEO)

Club Brugge won woensdagavond met 0-6 op het Kiel. Het moet gezegd zijn: de Beerschot-fans lieten zich van hun beste kant zien en bleven zelfs na de vele tegengoals zingen en springen. Dat konden Brugse fans wel appreciëren. Zij gaven na de wedstrijd zelf wat applaus aan de thuisspelers en zongen zelfs 'Beerschot is de ploeg van't stad'. Het zegt natuurlijk wat over de rivaliteit met Royal Antwerp FC, op dat vlak hebben zowel de Beerschot- als Club Brugge-fans één iets gemeen.

Club Brugge Beerschot ploeg van't stad

Terwijl de Club Brugge-fans op sociale media nog de spot dreven met Beerschot, ging het er in het stadion gemoedelijker aan toe. De sfeer was er de volle negentig minuten aanwezig, zelfs bij een zware achterstand voor Beerschot. Na afloop van de wedstrijd deden de Beerschot-spelers zoals altijd een ronde over het veld. Toen ze langs de Brugse supporters passeerden, konden ze zelfs op applaus rekenen. Diezelfde fans zongen zelfs 'Beerschot is de ploeg van't stad", zo blijkt uit onderstaande video. Tegelijkertijd een steek onder water richting aartsrivaal Royal Antwerp FC.

Bron: 'Fre_1891' op TikTok

@voetbalflitsen.be De Club Brugge-fans lieten zich horen op het Kiel 🙈 #beeclu#antwerp#kiel#club#brugge#clubbrugge#beerschot#fyp#fu#foryoupage#pourtoi#vf#voetbalflitsen#football#voetbal#soccer#futebol#fifa#fussbal#futbol♬ origineel geluid - Voetbalflitsen België