Verdien makkelijk veel geld bij Anderlecht-PSG ongeacht de uitslag (betting tips!)

Met de komst van PSG naar het Astridpark staat Hein Vanhaezebrouck bijna voor een onmogelijke opdracht in de Champions League. Hoewel een fris Anderlecht vlot de overwinning haalde in Mechelen hebben ze volgens ons geen schijn van een kans tegen de machine die PSG dit seizoen is. 
Niet getreurd, want voor jullie valt er wel wat te rapen, ongeacht de uitslag. Hierbij onze betting tips voor Anderlecht-PSG. 

Easy money: Zet 10 euro in op 'meer dan 4 doelpunten' en win maar liefst 28 euro! 

We gaan er van uit dat PSG de wedstrijd wint en met sprekend gemak. De vorige confrontatie in het Astridpark eindigde in een 0-5 uitslag met onder andere een hattrick van ene Zlatan....en zeggen dat PSG toen nog maar een subtopper was. In de laatste vier Champions League-duels haalden ze drie keer fors uit: 4-0 vs Barcelona, 0-5 vs Celtic en 3-0 tegen Bayern München. We zijn er dan ook behoorlijk zeker van dat volgende bets zullen uitkomen: 

Indien jullie op zoek gaan naar iets meer gedurfde bets kunnen we volgende bets voorstellen: 

Circus heeft ook een straffe promo voor als het toch niet meezit voor PSG.Zo kan je je winst verdubbelen als er minder dan 3,5 goals gemaakt worden. KLIK HIER!