Keeper van ploeg uit 2de Nationale trof Gent in Croky Cup: "Daarom moest ik trakteren"

Belisia Bilzen, een ploeg uit 2de Nationale, verloor woensdagavond met 4-0 van KAA Gent. Geen schande voor de amateurploeg, integendeel, 4-0 is best wel een score waar ze tevreden op mogen terugblikken. Velen hadden wellicht meer tegengoals verwacht.

Belisia Bilzen

Sporza volgde Leonardo Cascio, doelman van Belisia Bilzen, een hele dag. In de ochtend was hij nog in de weer bij de ophaaldienst, 's avonds speelde hij de match van zijn leven in de Ghelamco Arena. "Ik heb gedaan met werken om 12 u en dan leg ik me nog even in de zetel. Beentjes in de lucht en dan komt dat goed. Voor een dutje is er vast wel tijd op de bus.", klonk het.

KAA Gent

Een andere, leuke quote was de volgende: "We hadden niet echt gehoopt op Gent. Vooraf hadden we allemaal wel gegokt. Diegene die de tegenstander kon raden, moest trakteren. Dat was ik", klonk het bij de doelman van Belisia Bilzen. Cascio kan terugblikken op een goede match: "Het is de mooiste ervaring die je kan meemaken voor iemand van ons niveau. Ondanks de tegengoals vond ik het een goede match van mezelf. Het verlies maakt me niet uit, het plezier is wat voor mij telde.", besloot hij bij Sporza.

belisia bilzen kaa gent