Wie pikt ze op? Deze vijf voormalige vedetten zitten momenteel zonder club!

1. Yohan Cabaye

De Franse middenvelder is ondertussen al 33 jaar, maar heeft nog steeds een marktwaarde van 10 miljoen euro! Hij speelde nog bij Newcastle, PSG en Crystal Palace en speelde 48 interlands voor Frankrijk. Hij was er nog bij op het meest recente EK in eigen land.

2. Joe Ledley

De Welshe middenvelder schakelde de Rode Duivels nog uit op het EK 2016. Vooral bij de nationale ploeg had hij een belangrijke rol. We kennen hem ook als speler van Cardiff, Celtic en Crystal Palace. 32 jaar, maar nog zeker niet versleten.

3. Giovani Dos Santos

De naam van de 29-jarige Mexicaan klinkt bekend in de oren. Niet onlogisch, want de schaduwspits heeft er een verleden bij Barcelona, Tottenham, Villareal en LA Galaxy opzitten. Talent heeft hij zeker, dus het is vreemd dat hij zonder club zit.

4. Gregory van der Wiel

Een onbegrijpelijk verhaal. De nu 31-jarige rechtsachter heeft enorm veel talent, maar liet het door zijn slechte discipline afweten. Speler van Ajax en PSG geweest.

5. Ibrahim Afellay

Werd enkele maanden geleden nog gelinkt aan Anderlecht. Straf, want de 32-jarige middenvelder speelde al voor PSV, Barcelona, Stoke City en Schalke 04. Wie pikt hem op?

Andere spelers die zonder club zitten, zijn Yaya Touré, Emmanuel Emenike en Yoann Gourcuff.

Bij Unibet kun je de wedstrijden uit de JPL gratis volgen. Ontdek er hier alles over!

Profiteer nu van een winstbonus bij Unibet tot 30%. Lees er hier alles over!

Bij Unibet kun je nu genieten van een 200% stortingsbonus. Ontdek het HIER!

Voorspel gratis 6 wedstrijden in de JPL en win mega vette prijzen. Speel hier mee!