Wanneer is de loting van de Champions League en de Conference League?

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen en ook de Europese campagnes worden door de Nederlandse clubs binnenkort afgetrapt. Wanneer zijn de lotingen van de Europese competities? 

Wanneer is de loting voor de derde kwalificatieronde van de Champions League?

PSV kent na maandagmiddag 18 juli 2022 haar tegenstander voor de derde kwalificatieronde in de Champions League. De Eindhovenaren hebben een geplaatste status, waardoor ze Benfica en Rangers FC ontlopen. Mogelijke tegenstanders voor PSV zijn AS Monaco, de winnaar van FC Midtjylland-AEK Larnaca, Sturm Graz of Union Sint-Gilles. De loting vindt plaats om 12.00. 

Wanneer is de loting voor de derde kwalificatieronde van de Conference League?

FC Twente en AZ weten na maandagmiddag 18 juli 2022 wie zij treffen in de derde kwalificatieronde voor de Conference League. Wanneer de Alkmaarders winnen van Tuzla City in de tweede kwalificatieronde, ontvangen zij een geplaatste status en kunnen ze mogelijk gekoppeld worden aan Dundee United, de winnaar van Pogon Szczecin-Bröndby IF, de winnaar van St. Patrick's-NS Mura of de winnaar van SKJ-Lilleström SK. FC Twente heeft ook een geplaatste status en kan gekoppeld worden aan Lugano, de winnaar van Kairat Almaty-Kisvarda, de winnaar van Airs Limassol-Neftçi Baku, de winnaar van Velez Mostar-Flamrun Spartan of de winnaar van Racing Union-Cukaricki FK. De loting vindt plaats om 14.00.

Ook interessant