Onthuld: Refaelov vreest fluitconcert van Club-fans: "Ik weet niet hoe ik zal ontvangen worden."

Lior Refaelov is helemaal terug! En wat hebben we de flitsen van de Israëliër gemist de afgelopen jaren in onze competitie. Gelukkig kunnen we er nu bij Antwerp terug volop van genieten. Al is Refaelov zelf wat bang voor de terugkeer naar Jan Breydel.

In een interview met HLN had Lior Refaelov een lang gesprek met Marc Degryse, beide ex-Club Brugge. Daarin ging het onder andere over zijn exit bij de Bruggelingen. Rafa liet optekenen dat Leko wel degelijk een goede trainer is, maar dat het simpelweg niet klikte op persoonlijk vlak en dat Leko vond dat hij hem niet nodig had.

Op het einde van het interview brandde er nog een vraag voor Marc Degryse op de lippen van Refaelov. Hij vroeg zich af hoe het was om met een ander team terug te keren naar Jan Breydel:

"Mag ik jou nog iets vragen? Je hebt voor Brugge gespeeld en dan voor Anderlecht. Hoe was het toen je voor het eerst naar Brugge terugkeerde? Wij spelen er eind december en ik vraag me eerlijk gezegd af hoe ik zal ontvangen worden."

Marc Degryse gaf te kennen dat hij 90 minuten lang werd uitgefloten, maar dat hij dan ook als Bruggeling was overgestapt van Club Brugge naar Anderlecht.