Vorig seizoen nog JPL-sterkhouder, nu rots in de branding in Frankrijk: "C'est un bijoux"

Stade Reims won zaterdagmiddag met het kleinste verschil van Lorient (1-0). De mannen van Will Still, met Belgen Thibault De Smet en Thomas Foket in de basis, hadden veel moeite met de nummer twaalf in de Ligue 1 en mochten pas een kleine vijf minuten voor tijd juichen, toen de ingevallen Josh Wilson-Ebrand er met een heerlijke plaatsbal 1-0 van maakte. Drie minuten daarvoor had de Franse scheidsrechter Benoit Bastien Will Still met een rode kaart naar de tribune verwezen. Bij de thuisploeg hield ene Joseph Okumu ovoor de derde keer de nul in de defensie. De 26-jarige Keniaan verkaste afgelopen zomer voor twaalf miljoen euro van AA Gent naar Noord-Frankrijk, De fans van Reims bespraken de goede prestatie op 'X' (voorheen Twitter), Voetbalflitsen bundelde de positieve reacties.

Joseph Okumu vs Lorient

"Okumu is te goed, dat is het"

"Agbadou en Okumu kunnen volgens mij goed samenspelen, ze hebben allebei een zeer gelijkwaardige wedstrijd gespeeld en dekten elkaar goed. 

"Okumu is een juweeltje. Helaas was Munetsi niet op zijn niveau vanavond en dat verpestte mijn team"

"Okumu en Agbadou zijn zeer sterk. Reims heeft de beste defensie van de Ligue 1"

"Agbadou en Okumu: ik vind zelfs geen woorden, ze zijn te goed"

"Okumu was waanzinnig, een rots in de branding!"

"Okumu was overal, maar Abdelhamid zal in de zomermercato wel naar de uitgang geduwd worden. Okumu moet aanvoerder worden"

Ook interessant