Franse fans lovend voor ex-JPL-talent na 2 assists en MOTM-prestatie: "Mais quel joueur!"

In heel wat landen werden zondag enkele toppers bevochten. De Manchester Derby in Engeland, PSV-Ajax in Nederland, Club Brugge-Antwerp in België en in Italië stonden er zelfs twee krakers op het programma. Eén topmatch die een beetje onder de radar bleef, was Lille vs AS Monaco in Frankrijk. Ze eindigden respectievelijk vijfde en zesde in de Ligue 1 vorig seizoen en kenden een redelijke start van het huidige seizoen. 

Zhegrova vs AS Monaco

AS Monaco liet het meeste kansen optekenen, maar uiteindelijk was het Lille die met de drie punten ging lopen. Dat was grotendeels te danken aan ex-Genkie Edon Zhegrova. De 24-jarige Kosovaar speelde twee seizoenen voor de Limburgers, maar vertrok toen naar Basel. Sinds januari 2022 speelt hij in Frankrijk. De winger leverde op beide goals een assist af en zag zijn club zo 2-0 winnen en een goeie zaak doen in het klassement. Heel wat Franse fans waren enthousiast en lieten dit weten op X:

"Zhegrova ik heb zelden zo'n topspeler gezien"

"Mooie eerste helft. Zhegrova is echt te sterk. We moeten doorgaan!"

"Zhegrova is echt de nummer 1 dreiging van Lille. Keihard, technisch, levendig, snel en met een magische linkervoet is hij echt goed. Ik hou van deze speler, het is alleen jammer dat hij in het verkeerde team zit."

"Zhegrova wat een speler"

"Zhegrova is veel sterker dan vorig seizoen en ik ben onder de indruk."

"Zhegrova... gewoon Zhegrova"

"Zhegrova is een geweldige speler!"