Nu vijf (!) keer je inzet als Club Brugge wint tegen Charleroi

De topwedstrijd van speeldag 8 is ongetwijfeld de clash tussen de nummers één en twee in de stand. De verrassende tweede Charleroi (17 ptn) ontvangt zondagmiddag leider Club Brugge (18 ptn) met de leidersplaats als inzet. 

Slechts één enkele uitschuiver heeft Club Brugge gemaakt dit seizoen en met de makkelijke 2-0 zege tegen Mechelen en de 1-5 overwinning op Roeselare voor de beker lijkt de uitschuiver alweer vergeten. Club Brugge scoorde al in elke wedstrijd in de Jupiler Pro League dit seizoen, dus we verwachten opnieuw Brugse goals.

Tip: Verdien 23,5 euro met een inzet van 10 euro als Club Brugge meer dan één doelpunt maakt. 

Ook Charleroi is aan een sterk seizoen bezig. Mazzu lootste Charleroi naar een tweede plek met onder andere thuiszeges tegen Zulte Waregem en Anderlecht. Met 12 doelpunten in 5 thuiswedstrijden vinden ook de Carolo's vlot de weg naar doel. 

Tip: Verdien 3.5 keer je inzet terug als beide ploegen samen meer dan drie goals maken. 

In tegenstelling tot andere ploegen lijkt Charleroi niet meteen de boeman van Club Brugge te zijn. Van de 46 wedstrijden die de 2 ploegen al onderling tegen elkaar speelden konden de Carolo's slechts 4 keer winnen. Dertig (!) keer kwam Club Brugge als winnaar uit het duel. 

Onze wedtip: Eindigt het net zoals vorige confrontatie op een 1-3 voor Club Brugge? Dan win je vijf (!) keer je inzet terug (KLIK HIER!)