Zlatan Ibrahimovic geeft enorme hint over volgende club: "Zie jullie snel"

Zlatan Ibrahimovic is bij veel voetbalfans onderwerp van gesprek. Waar ligt zijn toekomst, bij welke club gaat hij zijn carrière vervolgen? De 38-jarige spits uit Zweden maakte onlangs bekend dat hij niet verder gaat bij Los Angeles Galaxy. Hij kan dus transfervrij op zoek naar een nieuwe club. 

In gesprek met GQ Italia geeft Zlatan een flinke hint over zijn toekomst. "Ik zal bij een club tekenen die weer moet winnen, die zijn geschiedenis moet terugvinden en naar een manier zoekt om weer tegen alles en iedereen te kunnen vechten. De enige manier om de nodige motivatie te vinden, is door jullie weer te verrassen. Het gaat er niet alleen om dat ik een club kies, maar er spelen ook andere factoren mee. De belangen van mijn familie, bijvoorbeeld. Ik zie jullie snel in Italië", vertelt de Zweed. En die hint past goed bij een club die eerder werd genoemd.

AC Milan

Eerder werden clubs als Bologna, AC Milan, Napoli en AS Roma al gelinkt aan Ibrahimovic. Deze clubs werden allemaal minimaal één keer kampioen van Italië. Vooral Milan lijkt een grote kanshebber te zijn. De ploeg zou hem willen presenteren tijdens het 120-jarig jubileum.

Aan Zlatan zou Milan een goede speler hebben, want zelf zegt hij: “Er zijn spelers die voetballen en alleen aan het voetbal denken. Wanneer iemand een nieuwe manier van voetballen bedenkt, kunnen de anderen volgen. Ik houd ervan om het verschil te maken. Ik wil niet één of twee dingen goed doen, maar alles.”

De mooiste goals van Zlatan Ibrahimovic bij Ajax: