Voetbalflitsen België zoekt stagiairs om haar redactie te versterken, contacteer ons nu!

Dit is de kans van je leven! De redactie van Voetbalflitsen België zoekt nieuwe stagiairs om haar bezetting te versterken. Onze website is de laatste jaren echt 'hot' geworden in België en bereikt maandelijks zo'n 250.000 unieke bezoekers. We zetten eveneens erg hard in op sociale media. Het bereik op onze social media-kanalen overschrijdt de kaap van 1 miljoen. Op Instagram haalden we onlangs 10.000 volgers.

Als stagiair word je onder meer ingezet voor het schrijven van artikels, het maken van visuals en het beheren van onze social media-kanalen. Je komt terecht in een jong en dynamisch team met een uitstekende groepsgeest en dezelfde interesse(s). Voor meer informatie, contacteer maarten@sociossports.be. Het kan een stage zijn in functie van je opleiding, maar je kan je ook vrijwillig aanbieden. Je kunt enorm veel ervaring opdoen bij ons die later goed van pas kan komen bij het zoeken naar een job! Aangezien er geen sprake is van verloning, kies je zelf wanneer je kan en wil werken en bepaal je zelf in welke mate je ons wil bijstaan. Het is een win-winsituatie, want wie weet krijg je bij ons wel een freelance-job aangeboden.

Vereisten

1. Passie voor het Belgisch voetbal

Voetbalflitsen België focust zich voornamelijk op de Jupiler Pro League en de Rode Duivels. Interesse in het Belgisch voetbal is dus heel belangrijk voor ons. 

2. Flexibel

Onze redacteurs worden voornamelijk 's avonds en in het weekend ingezet, want dan worden de wedstrijden afgewerkt. Indien dit voor jou geen problemen vormt, dan mag je ons zeker contacteren! Uiteraard kunnen we ook overeenkomen dat je enkel overdag wordt ingezet.

3. Goede schrijfvaardigheid

Hed is nied de betoeling dad je fouden schrijfd. We zoeken iemand die sterk is met zijn woordenschat en die geen grammaticale fouten maakt. Bovendien herlees je je teksten grondig zodat er geen slordige fouten opduiken.

Wat moet ik doen?

Gewoon een mailtje sturen naar maarten@sociossports.be. Daar krijg je de nodige informatie en vertellen we je wat de next step is. Ook als je nog veel vragen hebt, mag je ons gerust contacteren. Tot dan en alvast veel succes!

Voetbalflitsen stagiairs

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link