Maak kennis met Zoë Ghailani, de knappe vriendin van Rode Duivel Yari Verschaeren

We kennen het allemaal wel, de prille liefde. Meestal is het van korte duur, maar niet bij Yari Verschaeren. De speler van Anderlecht werd op twaalfjarige leeftijd verliefd op een meisje uit zijn klas, genaamd Zoë (Ghailani). In het begin wisten ze nog niet of ze effectief een koppeltje waren, maar als ze er op terugkijken was het wel duidelijk. Yari Verschaeren kent momenteel een moeilijke periode bij RSC Anderlecht en dat zagen ook de fans.

Wie is Zoë Ghailani?

Zoë Ghailani is de vriendin van Yari Verschaeren. Ondanks de vele aandacht die Yari de afgelopen jaren kreeg, bleef hij trouw aan Zoë. Ze zijn ondertussen al een tijdje samen, want op twaalfjarige leeftijd waren ze al aan het 'flirten'. Zoë is net zoals Yari van 2001. Op het gala van de Gouden Schoen liet Zoë haar jurk op maat maken door haar tante, een soort familiezaak dus. Ze liet onlangs ook weten dat als Yari een transfer naar het buitenland zou maken, ze niet weet of ze mee zal verhuizen. "Alles hangt af van mijn studies". Eén ding is wel zeker, Yari Verschaeren staat in een mooi lijstje met het hoogste potentieel op FIFA 23.

Vriendin Verschaeren

"Ik ga eerlijk zijn: ik zag Yari al vanaf het begin zitten. Ik voelde me meteen aangetrokken en had toen, op mijn twaalfde, al gevoelens voor hem, maar als kind weet je nog helemaal niet wat die nu eigenlijk zijn. Dat weet ik nu pas, dat het zo was. En bovendien was hij moeilijk te bereiken", vertelde de vriendin van Verschaeren. De middenvelder geldt als één van de grootste talenten van Anderlecht.

yari verschaeren vriendin

Yari Verschaeren

Verschaeren is de laatste jaren opengebloeid, maar vroeger was hij meer verlegen. "Ik was een heel gesloten jongen. Ik was nieuw, kwam van helemaal ergens anders en klampte me vast aan de jongens die ik van het voetbal kende. De anderen daaromheen liet ik wat voor wat ze waren. Ik stelde me niet open voor vreemden", vertelde Verschaeren. "En ik viel juist voor die verlegenheid", antwoordde zijn vriendin. 

verlegen verschaeren anderlecht

Ook interessant