Pijnlijk einde: 3 teruggekeerde huurlingen van RSCA moeten bij Futures trainen, geen toekomst meer

Hoewel het de laatste weken behoorlijk windstil was bij Anderlecht op transfervlak, verwachten we dat er de komende weken toch wat zaken te gebeuren staan. Kasper Dolberg lijkt eindelijk op weg naar het Lotto Park en aan uitgaande zijde wordt schoon schip gehouden. Anderlecht is eindelijk af van het zware contract van Adrien Trebel en ook Aristote Nkaka zegt paars-wit vaarwel na nul speelminuten in vier jaar tijd. Ook voor drie terugkerende huurlingen is het game over: zij moeten trainen met de RSCA Futures.

Einde verhaal terugkerende huurlingen Anderlecht

Antoine Colassin

De eerste die zeker geen nieuwe kans krijgt bij Anderlecht, is Antoine Colassin. De youngster uit eigen opleiding brak enkele seizoenen geleden door bij de hoofdmacht en scoorde zelfs bij zijn debuut tegen Club Brugge. Hij kon er echter niet bevestigen en werd twee seizoenen op rij uitgeleend aan respectievelijk Zulte Waregem en Heerenveen. Bij die laatste toonde hij soms vlagen van zijn talent, met o.a. twee goals op PSV, maar dat volstond niet voor het bestuur van Anderlecht.

Mustapha Bundu

Ook Mustapha Bundu heeft geen toekomst meer op Neerpede. De man afkomstig uit Sierra Leone werd in 2020 nog voor een kleine €3 miljoen gekocht van Aarhus - de toekomstige tegenstander van Club Brugge in de Conference League -, maar hij kon geen potten breken. Hij klokt uiteindelijk af op elf matchen, waarin hij niet scoorde of zelfs geen assist gaf. Ook bij FC Andorra kon hij het afgelopen seizoen niet al teveel indruk maken, met amper drie goals.

Mohamed Bouchouari

De laatste in het rijtje van spelers die mogen vertrekken bij Anderlecht na een uitleenbeurt, is Mohamed Bouchouari. De 22-jarige rechtsachter werd het vorige seizoen uitgeleend aan FC Emmen, in de Eredivisie. Bouchouari speelde er aardig wat wedstrijden, 26, maar kon niet voorkomen dat de club degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie. Bouchouari debuteerde nog niet bij de A-ploeg van Anderlecht, dus is het momenteel nog niet duidelijk of hij vertrekt of gewoon bij de RSCA Futures blijft.

Colassin begon nochtans zeer goed bij Anderlecht:

Ook interessant