Zulte Waregem-Club Brugge: trekt Club Brugge opnieuw aan het langste eind?

Zulte Waregem-Club Brugge: trekt Club Brugge opnieuw aan het langste eind?

Speeldag drie van de Jupiler Pro League wordt geopend door een topper tussen de nummers 1 en 2 in de competitie, respectievelijk Zulte Waregem en Club Brugge. Welke West-Vlaamse club kan het maximum van de punten behouden? 

Ondanks het 'vertrek' van Mbaye Leye nam Zulte Waregem een vliegende start. Hoewel de Supercup tegen Anderlecht nog nipt verloren ging, startte de ploeg van Franky Dury foutloos aan de competitie: 7 doelpunten voor, nul doelpunten tegen en 6 op 6. Maar op speeldag drie volgt de eerste grote test, want daarin neemt Essevee het op tegen hun zwarte beest, Club Brugge. 

De Bruggelingen vielen Europees zwaar door de mand, maar in de competitie lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Twee makkelijke overwinning zorgen ervoor dat Ivan Leko en zijn troepen met een goed gevoel richting de Gaverbeek trekken. Club Brugge heeft de geschiedenis ook nog eens mee. Club Brugge verloor al zeven wedstrijden op rij niet meer tegen de West-Vlaamse buren, daarbij drie uitwedstrijden. 

Wint Club Brugge opnieuw tegen Zulte Waregem? Win meer dan 20 euro met 10 euro inzet! 

Goals zijn sowieso verzekerd in deze wedstrijd. Zowel Zulte Waregem en Club Brugge wisten dit seizoen al 7 keer de weg naar het net te vinden. In de 17 keer dat de wedstrijd Zulte Waregem-Club Brugge werd gespeeld, werd er slechts 1x niet gescoord. Straffer nog: in de overige 16 wedstrijden werden er minstens 2 goals gemaakt. 

Over 2,5 goals in Zulte Waregem - Club Brugge? Krijg 1.9 keer je inzet terug! 

Goals, goals, goals in de competitiewedstrijd van vorig jaar