Vooruitblik op Speeldag 12 Jupiler Pro League: Club Brugge-Anderlecht

Dit weekend belooft de Jupiler Pro League opnieuw spektakel met een aantal veelbesproken wedstrijden, inclusief een ware Super Sunday. Terwijl Beerschot vorige week vriend en vijand verraste door te winnen van Anderlecht, zullen zij proberen hun vorm vrijdag tegen Kortrijk vast te houden. Ook Sint-Truiden en Westerlo staan tegenover elkaar, maar dé topaffiches vinden zondag plaats.

We kijken naar interessante wedstrijden en weddenschappen voor Speeldag 12, met onder meer Club Brugge-Anderlecht en de topper Gent-Genk.

jupiler pro league speelronde 12

Sint-Truiden vs Westerlo

Sint-Truiden ontvangt Westerlo op zaterdag en hoopt na een verlies in de Limburgse derby opnieuw punten te pakken. De Kanaries verloren hun reeks van zeven ongeslagen matchen en vechten om uit de degradatiezone te komen. Westerlo, dat vorige week verloor van Club Brugge, staat ook onder druk na een matige reeks. Bij beide teams lopen de odds hoog op.

In de laatste vijf ontmoetingen eindigden drie duels in een gelijkspel. Een odd van 3.70 maakt deze optie interessant.

Sint-Truiden wint: Acht je STVV favoriet, dan biedt een odd van 2.70 mooie kansen.

Sint-Truiden wint en beide teams scoren: Voor de durvers is er deze weddenschap met een notering van 4.00.

Club Brugge vs Anderlecht

Zondag trappen Club Brugge en Anderlecht de topaffiches af. Brugge lijkt sterk na de winst tegen Westerlo en klimt in de Pro League naar de derde plaats. Anderlecht zal echter gebrand zijn op een overwinning na het verlies tegen Beerschot en een matig Europees duel. Het gebrek aan scorend vermogen bij de Brusselaars vormt echter een zorg.

Club Brugge wint en beide teams scoren: Deze weddenschap heeft een odd van 2.65.

Anderlecht wint: Voor wie een stunt van Anderlecht verwacht, staat een odd van 5.40 klaar.

Gent vs Genk

De topper Gent tegen Genk sluit de speeldag af. AA Gent houdt zich al weken goed staande in de top drie en is thuis bijzonder sterk. Genk, dat zich dit seizoen volledig op de competitie focust, lijkt echter de ploeg in vorm en zoekt zijn eerste overwinning bij Gent onder trainer Wouter Vrancken.

Genk wint: Met een odd van 2.17 is Genk favoriet.

Genk wint en beide teams scoren: Uitdagender met een notering van 3.40.

Gent wint: Mocht je vertrouwen hebben in Gent, staat hier een odd van 3.25 tegenover.