Hazard: "Je moet niet kijken naar Kevin, gewoon lopen en je zal de bal wel krijgen. Simpel"

Met Eden Hazard en Kevin De Bruyne hebben we twee absolute klasbakken die ons land op voetbalniveau vertegenwoordigen. Geen concurrentie tussen hen, wel wederzijds respect, dat bewijst ook Hazard met enkele mooie woorden voor zijn nationale ploegmaat. 

 "Je weet wat je hebt aan Kevin", vertelt Hazard in de documentaire Made in Belgium.  "Als hij iets wil zeggen, gooit hij dat eruit. Als hij niet content is met wat je hebt gedaan, toont hij dat. Maakt niet uit wat wij ervan denken, je accepteert het gewoon. Hij ziet, vanuit zijn positie, vaak dingen die wij niet zien. Ik volg hem gewoon."

"Ik herinner me nog goed de eerste keer dat we samen speelden. Het moet bij de U19 zijn geweest. Toen wist ik al: hij wordt een van de besten ter wereld. Die balcontrole. Die vista. Ongelooflijk! Op passing en dribbels kan je trainen. Op vista niet. Nog voor hij de bal heeft, weet hij wat hij ermee gaat doen. Als ploegmaat hoef je niet eens naar hem te kijken. Je moet gewoon lopen, je zal de bal wel krijgen. Simpel."