Kan Club Brugge het Turkse Basaksehir uitschakelen in de derde voorronde van de Champions League?

Club Brugge staat woensdagavond voor een belangrijke opdracht in het eigen Jan Breydelstadion. In het kader van de derde voorronde van de Champions League krijgt het de Turkse vicekampioen Basaksehir over de vloer. De troepen van Ivan Leko zullen een goede uitgangspositie willen verzilveren vooraleer ze naar de hel van Istanboel trekken volgende week.

Voor Club Brugge is de wedstrijd tegen Basaksehir de eerste wedstrijd met een inzet van dit seizoen. In de voorbereiding begonnen de Bruggelingen goed en speelden ze overtuigend tegen lager geklasseerde teams. Het is AZ Alkaar en Atheltic Bilbao die Club Brugge met hun voeten op de grond zette en won van blauw-zwart. Club Brugge zal hun rug moeten rechten voor hun 12e man als ze dit jaar Europees voetbal willen spelen.

Basaksehir is in Europa een tamelijk onbekende. Het is een nieuwe topclub in Turkije met een steenrijke investeerder. Door een knappe tweede stek in de Süper Lig, verzekerde Basaksehir zich voor het eerst in haar geschiedenis van een plaats in de voorrondes van de Champions League. Bij de Turken spelen enkele bekende namen zoals Eljero Elia, Emmanuel Adebayor en Gaël Clichy.

In 2015 speelden de twee ploegen een vriendschappelijke wedstrijd tegen elkaar en deze eindigde op 1-1 na goals van Storm en … Jeremy Perbet! Club Brugge scoort bijna altijd in eigen huis en de Turken vinden ook snel de weg naar doel. Met spelers als Adebayor en Elia is de aanvallende weelde van de Turken groot, daarom vinden wij “beide teams scoren”de ideale gok met een mooie Circus-notering van 1.87.

Denk jij eerder dat Club Brugge zijn thuisreputatie verder zet en beide helften wint? Krijg dan maar liefst 5 keer je inzet terug!

Haast je dus snel naar de site van Circus en plaats een weddenschap op de wedstrijd Club Brugge -Basaksehir. Voor nieuwkomers die nog geen account hebben of geen geld meer op hun account hebben, heeft Circus erg interessante promoties klaar. Wacht dus niet en surf als de bliksem naar Circus.be !

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link