Club-fans mogen zich binnenkort aan een nieuw toptalent verwachten!

Club Brugge trekt de laatste tijd maar wat graag de kaart van de jeugd. En waarom niet? Als je ziet dat het talenten zoals De Ketelaere, Van Der Brempt en De Cuyper kan voorbrengen. Volgens beloftencoach Rik De Mil mogen de fans van Club zich binnenkort aan nog een toptalent verwachten: Thomas Van Den Keybus (19)

Van Den Keybus zit bij Club sinds 2014 en heeft volgend jaar een aflopen contract. Gelukkig weet HLN dat de polyvalente middenvelder binnen afzienbare tijd een contractverlenging zal tekenen, en daar is De Mil maar wat blij mij: “Hij is een technisch héél onderlegde speler die op veel posities terecht kan. Thomas is altijd laat matuur geweest, waardoor hij zijn technische kwaliteiten optimaal ontwikkeld heeft.”

“Ook qua lichaamsontwikkeling heeft hij stappen gezet... en er zit nog veel rek op. Is elke dag bezig met zijn vak en staat open voor bijsturing. Net als Maxim, Charles en veel andere jongens is zijn mentaliteit top. Elke dag beter willen worden! Bij Club heb je de technische, fysieke en inzichtelijke kwaliteiten nodig, maar daarna zal de mentaliteit uiteindelijk bepalend zijn”, besluit De Mil.