KNAP! Lukaku staat bovenaan in dit ongelooflijk lijstje met onder andere Neymar en Ronaldo!

Chelsea heeft zo goed als zeker Rode Duivel Lukaku binnengehaald. Naar verluidt betalen 'The Blues' 115 miljoen euro voor Big Rom. Als je de transferbedragen optelt van al de transfers van 1 speler, dan staat Lukaku bovenaan in de lijst. Hij staat boven Cristian Ronaldo, Neymar, Morata en Di Maria met een geaccumuleerde transfersom van maar liefst 327 miljoen euro.

Everton

Laten we Lukaku zijn carrière nog eens onder de loep nemen. Hij startte zijn carrière bij de jeugd van Lierse, maar werd al snel overgenomen door Anderlecht. Op 1 juli 2009 werd hij voor de eerste keer opgeroepen voor het A-elftal van RSC Anderlecht. In de zomer van 2011 ontving Anderlecht 15 miljoen euro van Chelsea voor de goalgetter die een jaar later werd uitgeleend aan het Engelse West Brom en nog een jaar later aan Everton.

Chelsea

In de zomer van 2014 nam Everton hem officieel over voor een bedrag van 35.36 miljoen euro. Hij speelde daar 3 jaar tot hij in de zomer van 2017 een onafwijsbaar aanbod kreeg van de Engelse grootmacht Manchester United. 'The Red Devils' betaalde 84.7 miljoen euro voor Lukaku. In Manchester kon hij echter niet doorbreken en zo belandde hij in de zomer van 2019 bij Inter Milaan, waar hij ongelooflijk goed speelde. Nu keert hij dus terug naar zijn eerste buitenlandse voetbalploeg namelijk Chelsea FC.

Lukaku naar Inter Milaan

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link