'PSG stemt in met torenhoge salariseisen Neymar: Braziliaan kan 30 miljoen euro netto per jaar verdienen'

'PSG stemt in met torenhoge salariseisen Neymar: Braziliaan kan 30 miljoen euro netto per jaar verdienen'

Alhoewel FC Barcelona blijft ontkennen dat Neymar op weg is naar Paris Saint-Germain, zijn media in Brazilië, Frankrijk en Spanje er heilig van overtuigd dat de aanvaller snel zal tekenen in Parijs. Mocht Neymar daadwerkelijk verkassen voor 222 miljoen euro, dan zou hij volgens Franse media duizelingwekkende bedragen kunnen verdienen.

Er wordt geschreven dat de Braziliaan zo'n dertig miljoen euro netto per jaar gaat verdienen. Bovendien zou Neymar een eenmalige betaling van veertig miljoen euro tegemoet kunnen zien. De aanvaller krijgt naar verluidt ook een percentage van de inkomsten uit de hotels die het bestuur van PSG in zijn bezit heeft en verder kan hij, wanneer hij wil, altijd over een privévliegtuig naar Brazilië beschikken.

FC Barcelona-trainer Ernesto Valverde kan niet veel met de geruchten, zo liet hij vrijdagavond tijdens een persconferentie in New Jersey weten. "Dit is een periode met transfergeruchten. Dat is niet anders, maar Neymar zit nu bij Barcelona. We willen absoluut dat hij blijft. We hebben een paar gesprekken gehad, over tactiek etcetera. Hij is een speler die we niet alleen om zijn voetbalkwaliteiten willen behouden, maar ook vanwege zijn rol in de kleedkamer."

Neymar's Best Moments LaLiga Santander 2016/2017