Van KDB tot Courtois: KRC Genk lanceert eigen Monopoly-editie, voor de échte fans

Vanaf vandaag is er een nieuwe en exclusieve Monopoly-uitgave beschikbaar: Monopoly KRC Genk. Deze unieke uitgave biedt de uitgelezen kans om de beste en meest iconische spelers uit de geschiedenis beter te leren kennen. Kom hieronder meer te weten.

Monopoly KRC Genk

Deze officiële Monopoly uitgave, uitgebracht door spellenontwikkelaar Groep 24 en onder erkende licentie van Hasbro, blijft trouw aan het originele spelconcept: kopen en verkopen, maar dan met een Racing-jasje. De supporter speelt bij KRC Genk een zeer belangrijke rol. In deze Monopoly editie was dat niet anders. De supporters mochten de invulling van het spel mee bepalen. Fans konden stemmen op hun favoriete spelers uit een longlist van meer dan 60 iconische spelers.

De tweeëntwintig spelers met het meeste aantal stemmen kregen een plaatsje op het bord. Zo bemachtigden onder andere Branko Strupar, Thomas Buffel, Bryan Heynen, Souleymane Oulare en Wesley Sonck hun plaatsje op het spelbord. Maar uiteraard zijn ook iconen zoals Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne te zien in het spel. De fans hadden dus inspraak in de volledige invulling van de spelers. 

Win Monopoly KRC Genk

Bij Voetbalflitsen geven we - in samenwerking met Groep 24 - één exemplaar weg van dit uniek spel, mét handtekening van Pierre Denier. Wil je kans maken om deze te winnen? Houd de komende dagen dan zeker onze Instagrampagina in de gaten!