10 redenen om je te registreren bij bookmaker betFIRST, partner van Voetbalflitsen

Voetbalflitsen is trots aan te kondigen dat het een partnership heeft met bookmaker betFIRST. betFIRST is naam en faam aan het maken in België en dat is niet zonder reden. In volgend artikel geven wij jou 10 redenen waarom jij je moet registreren bij betFIRST en wat hen onderscheidt van de andere bookmakers in België!

1. Ongezien veel sportweddenschappen

betFIRST biedt meer dan 25.000 sportevenementen per maand aan. Wat je passie ook is; of het nu voetbal, tennis, basketbal of een andere sport is, bij betFIRST vind je gegarandeerd waar je naar op zoek bent. Voetbalweddenschappen zijn uiteraard enorm sterk vertegenwoordigd.

2. Hoogste odds

betFIRST kan met trots aankondigen dat het de hoogste odds van België aanbiedt. Bij geen enkele bookmaker in ons land zal je hogere noteringen vinden. Hogere noteringen, wil zeggen: meer winst!

3. Combo+

De Combo+ van betFIRST zal je een pak geld opleveren. Het systeem is eenvoudig: hoe meer weddenschappen met een minimumnotering van 1.25 je selecteert in je combi-weddenschap, hoe meer je wint. Zo wordt je winst met 50% (!) verdubbeld bij het selecteren van 15 weddenschappen.

combo+ betfirst

4. Snelste app

betFIRST is het go-to platform voor spelers die de snelste app voor betting willen. De app kan je installeren in de Apple Store of in de Google Play Store en is supersnel. Zo kan je perfect vanop je mobiel sportweddenschappen plaatsen.

5. Real-time statistieken

Bij betFIRST kan je de concurrentie voorblijven met uitgebreide real-time statistieken binnen handbereik. Je mist bovendien geen moment dankzij hun live match tracker en push-notificaties.

6. Bet Assist

Bet Assist is een krachtige functie van betFIRST die je geavanceerde data geeft over een scala aan weddenschap soorten. Door op de 'Bet Asssist' knop naast de marktnaam te klikken, krijg je toegang tot premium statistieken die je helpen de juiste keuze te maken.

bet assist betfirst

7. First in Fast

'First in Fast' is de slagzin van betFIRST en die is niet gestolen. De bookmaker biedt namelijk de snelste payouts aan. betFIRST is de eerste in België die directe uitbetalingen aanbiedt; je bent slechts één klik verwijderd van het ontvangen van je geld in plaats van minuten, uren of dagen bij andere bookmakers. Als jij winst maakt, kan jij die meteen laten uitbetalen als je dat wenst!

8. betFIRST TV

betFIRST TV is gratis voor alle leden die een account bezitten en minstens €5 op hun account hebben staan of in de laatste 48u een weddenschap hebben geplaatst. Je kunt er live topsport in hoge kwaliteit bekijken en terwijl de laatste resultaten van de live-weddenschappen in het oog houden. Zo kan je alle wedstrijden uit La Liga, La Ligue 1, Serie A, FA Cup en de Bundesliga bekijken zonder betalend TV-abonnement.

9. 100% betrouwbare website

De website van betFIRST is 100% betrouwbaar en wordt voortdurend gecontroleerd op vlak van veiligheid. Je kan geld storten én afhalen op een veilige manier, waar je wilt en wanneer je wilt. Je kan je bovendien inloggen of registreren via Itsme® en daarmee is betFIRST de eerste bookmaker in België die dit mogelijk maakt.

10. Cash Out

Wil jij op safe spelen en een deel van jouw inzet/winst laten uitbetalen nog voor de wedstrijd afgelopen is, dan is dit uiteraard mogelijk bij betFIRST. In slechts één muisklik en op elk gewenst moment, wordt je winst verzekerd en je verlies beperkt door een weddenschap voor het einde van de wedstrijd af te sluiten. De 'Gedeeltelijke Cash Out' biedt je zelfs de mogelijkheid om een deel van je winst te ontvangen voor het einde van de match. Het overige blijft als inzet actief voor de wedstrijd. Uniek in België!

cash out betfirst

Registreren bij betFIRST

Ben jij na het lezen van deze 10 redenen helemaal overtuigd van betFIRST, het referentiepunt voor sportweddenschappen in België? Aarzel dan niet en sluit je nu aan bij betFIRST! Opgelet: speel verantwoord en enkel bij de leeftijd van +18.

Via deze link kan je jou registreren bij betFIRST!

betFIRST registratie