Nederlanders hebben MASSAAL dezelfde mening over Thorgan Hazard na goal en bekerwinst tegen Ajax

Zondag stond de bekerfinale tussen Ajax en PSV op het programma. Een echte topper dus in Nederland. Onze landgenoot Johan Bakayoko mocht aan de wedstrijd starten, maar werd al vroeg gewisseld en dus mocht Thorgan Hazard invallen. Hij stond nog geen tien minuten op het veld en scoorde de 1-1. Hierdoor werden het penalty's en ook daar scoorde Hazard. Mede dankzij Hazard wint PSV dus de KNVB beker. De PSV-fans zijn erg lovend over onze landgenoot.

Thorgan Hazard bekerwinst vs Ajax

Hazard wint de bekerfinale tegen Ajax. Hij scoorde in de 67ste minuut de 1-1 en ook in de penaltyreeks was hij trefzeker. De PSV-fans hebben echt genoten van zijn prestatie. Ook Lukaku speelde dit weekend een sterke wedstrijd met twee assists.

Thorgan Hazard vs Spakenburg

Tegen Derde Klasser Spakenburg was zijn invalbeurt nog ondermaats en waren de fans echt niet te spreken over onze landgenoot. Die andere landgenoot, Johan Bakayoko, deed het overigens ook niet al te goed.

Thorgan Hazard met assist in bekerwedstrijd

Tegen FC Emmen waren de Nederlanders nochtans behoorlijk positief over de Belg.

Thorgan Hazard debuut vs Feyenoord

Thorgan mocht in zijn eerste wedstrijd voor PSV invallen tegen Feyenoord en scoorde meteen op zijn debuut in minuut 68! De Eindhovenaars speelden uiteindelijk nog gelijk met 2-2 nadat Jahanbakhsh in de 96ste minuut (!) de gelijkmaker scoorde voor Feyenoord. PSV-supporters waren allemaal zéér tevreden over het debuut van de Rode Duivel.