RSCA-spits smeekt om Engelse 2de klasse niet stop te zetten ... terwijl ex-club eerste staat

Kemar Roofe zullen we dit seizoen wellicht niet meer aan het werk zien. De Anderlecht-spits was om te beginnen al geblesseerd en daarnaast is de kans groot dat de Jupiler Pro League definitief wordt stilgelegd. Anderlecht zou dat wel spijtig vinden aangezien ze met nog één speeldag te gaan alsnog in PO1 konden geraken en zo nog konden vechten voor een Europees ticket.

Kemar Roofe liet bij SunSport weten dat ook hij het jammer vond dat de competitie zou worden stilgelegd. Opvallend: hij smeekt de Engelse tweede klasse om niet te stoppen met voetballen. Dat is vreemd, aangezien zijn ex-club Leeds eerste staat en zo meteen zou kunnen promoveren naar de Premier League. Hij stelt voor om de rest van het seizoen uit te spelen omdat er nog zoveel matchen moeten afgewerkt worden ofwel om de competitie ongeldig te laten verklaren en volgend seizoen opnieuw te beginnen.

Volg ons nu ook op Instagram:

Volg ons nu ook op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Kan jij het logo van Club Brugge vervolledigen? Daag je vrienden uit als het jou lukt! ⚽️🏆 ##voetbal##clubbrugge##vrienden##challenge

♬ Seven Nation Army - Champs United