Real wil shoppen in Italië: Napoli vraagt 180 miljoen euro (!) voor international

Real Madrid gaat volgens het Spaanse AS serieus werk maken van de komst van Fabián Ruiz. De middenvelder staat momenteel onder contract bij Napoli, waar hij één van de sterkhouders is. Ook Barcelona, Atlético Madrid en Manchester City zouden interesse hebben in zesvoudig international van Spanje, maar Real heeft de beste papieren. 

Het lijkt erop dat de Madrilenen wel flink in de buidel moeten tasten voor Ruiz. Napoli wil het contract van de middenvelder verlengen, en in de nieuwe verbintenis een afkoopsom van 180 miljoen euro opnemen. Ruiz staat open voor een nieuw contract, maar vindt de afkoopsom te hoog. Hij denkt aan 100 miljoen euro. Op dit moment ligt de 23-jarige voetballer tot 2023 vast in Napels. 

Intensief contact 

Het prijskaartje lijkt Real niet af te schrikken, ook al zou ook de voetbalgrootmacht 180 miljoen euro te veel geld vinden. Er zou inmiddels al 'intensief contact' zijn tussen de club en de belangenbehartigers van de speler. Ruiz stond eerder in Spanje onder contract bij Real Betis, dat hem in de zomer van 2018 verkocht aan Napoli.